radio commercial

Radio Commercial

Om onze diensten aan een breder publiek te kunnen aanbieden zijn wij vanaf nu ook te horen op de radio. Maak snel uw afspraak voor het komende seizoen.
tempo 100 zwitserland

Tempo 100 Zwitserland

In Zwitserland mag je vanaf 1-1-2021 100 kilometer per uur rijden met je caravan. De Tempo 100 regel gaat gelden voor caravans niet zwaarder dan 3500 kilo.
Gasflessenautomaat

Gasflessenautomaat

De gasleverancier Antargaz heeft in Nederland de eerste gasflessenmachine geplaatst. Het is de bedoeling dat er meerdere automaten in de Benelux worden geplaatst.
Corona CCT

RIVM Update CCT Almelo

WIJ BLIJVEN TOT NU TOE OPEN! In deze tijden van de Coronacrisus blijven wij open om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Echter gelden hiervoor wel extra maatregelen
Van Star Fietsendrager

Van Star Fietsendragers

Twee nieuwe fietsendragers voor buscampers. De Van-Star Adventure en de Van-Star E-Cross. Compact, licht van gewicht en met een scharnier aan de linkerkant.
Corona CCT

RIVM Persconferentie CCT Almelo

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Met speciale maatregelen kunnen wij open blijven
Van Swing Fietsendrager

Van-Swing met scharnier Links

De bekende Van-Swing zwenkmodule voor fietsendragers is voortaan ook leverbaar met het scharnier aan de linkerzijde. Speciaal voor buscampers
thitronik foto

Thitronik: Bankpas als autosleutel

Het Duitse Thitronik maakt o.a. alarmsystemen. Vanaf de herfst komt er een module uit waarmee je je bankpas als autosleutel kunt gaan gebruiken.
Senso4S

Senso4S Gasfles Inhoudsmeter

De Senso4S is een digitale indicator voor het vulniveau van een gasfles. Je kunt hem heel eenvoudig met een app op de smartphone bedienen.
Truma Koelboxen

Truma Compressorkoelboxen

Truma lanceert op de CMT Stuttgart maar liefst acht nieuwe compressorkoelboxen. Met een nuttig volume van 30 tot 104 liter kun je er van alles in kwijt.
Thule 9200

Thule Terugroepactie Op Luifels

Heeft u een TO8000 of TO9200 luifel, heeft uw luifel een 220 volt buismotor en is hij gemaakt tussen juni 2016 en juli 2019? Lees dan snel verder!
Teleco Lithium Accu

Teleco Lithium Accu’s

De Italiaanse fabrikant Teleco presenteert voor komend seizoen een nieuwe serie LiFePO4-accu’s. Deze lithiumaccu’s leveren beter prestaties dan gewone accu’s.