Radio Commercial

Om onze diensten aan een nog breder publiek te kunnen aanbieden zijn wij vanaf nu ook te horen op de radio. Handig voor de mensen die weinig met internet en Facebook doen. Beluister onze commercial hier.

Wij zijn een reparatie, onderhoud- en aanpassingsbedrijf voor caravans, campers en vouwwagens. Mocht u ooit schade hebben aan uw recreatievoertuig dan kunnen wij dat ook professioneel voor u repareren en afhandelen.

Bovendien zijn wij het adres om accessoires aan te schaffen en/of te laten monteren. Alle denkbare accessoires zijn mogelijk, bijvoorbeeld: movers, luifels, airco’s of satellietsystemen.

Ook mensen met een beperking, die een aanpassing aan hun caravan of camper willen zijn bij ons aan het juiste adres. Komt er een vraag, dan proberen wij altijd een oplossing te vinden. Vooral wanneer iets onmogelijk lijkt, begint bij ons de uitdaging.

Onze gemoedelijkheid is een van onze sterkste punten, onze deur staat altijd op en iedereen is welkom. Zo reikt onze klantenkring binnen en buiten Nederland.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 13:00 uur.