Travel Vision TVA Dakmontage

De TVA schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden Travel Vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in HD kwaliteit. De Travel Vision TVA schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Bediening en updaten van de schotelantenne is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Travel Vision app op uw telefoon.

Voorgeprogrammeerd.
Met één druk op de knop richt de Travel Vision TVA zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder Astra 3 voor Canal Digitaal en Eutelsat 9B voor Joyne.

TVA

DiSEqC.
De Travel Vision TVA schotelantennes zijn voorzien van DiSEqC technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt. U kunt elke (HD) ontvanger of televisie met ingebouwde satellietontvanger aansluiten op de control unit van de Travel Vision TVA. De control unit kan volledig worden weggewerkt en u bedient het systeem middels het overzichtelijke bedieningspaneel.

Travel Vision Connect 
Bedienen van uw schotelantenne is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de Travel Vision Connect schotels en onze mobiele app kunt u de schotel ook eenvoudig aansturen met uw smartphone. Met de app beschikt u over alle bedieningsfuncties, u kunt de antenne aan- en uitschakelen, van satelliet veranderen en systeeminstellingen laten weergeven.Tevens kunt u met de App snel en eenvoudig uw antenne voorzien van een software update.

Automatisch updaten
Het is zeer vervelend als u op vakantie bent en de frequentie instelling van het satellietsignaal plotseling veranderd zodat u geen ontvangst meer heeft van uw favoriete tv zenders. In dat geval helpt vaak alleen een software update van uw schotelantenne. Met Travel Vision Connect is updaten nog nooit zo gemakkelijk geweest. Er wordt een software update direct naar uw mobiele telefoon gestuurd en van daaruit in het systeem geladen. Geen ingewikkelde handelingen maar gewoon simpel, automatisch en doeltreffend, zo heeft u altijd de laatste instellingen in uw systeem.

travelvision

Autoskew
Voor een zo goed mogelijk ontvangst in met name de randgebieden in het zuidoosten en zuidwesten van Europa is het noodzakelijk om de LNB iets om zijn as te verdraaien. Hiermee wordt de door de kromming van de aarde ontstane polarisatiehoek gecompenseerd. De TVA80 is voorzien van Auto Skew functionaliteit. Het systeem herkent zodoende naar welke positie de LNB moet worden gedraaid en stelt deze automatisch in dor middel van een speciale motor.

Twin LNB
De TVA80 beschikt over een Twin LNB. Hiermee kan een tweede satellietontvanger aangesloten worden zodat op 2 verschillende plaatsen in de caravan of camper tv gekeken kan worden.

TVA 65 Connect

TVA 80 Connect

 • Schotel diameter
 • Gewicht
 • Opbouwhoogte
 • Afmetingen
 • Voorgeprogrammeerde satellieten
 • Software update
 • Automatische inklapbeveiliging
 • Diseqc
 • Auto Skew
 • Smartsearch
 • Twin LNB
 • Typische zoektijd
 • Voeding
 • Garantie

65 cm
12,5 kg
19 cm
87 x 66 cm.
6
via app
ja
ja
nee
nee
nee
30 tot 60 seconden
12 – 24V DC
2 jaar

80 cm
14 kg
21 cm
104 x 82 cm.
6
via app
ja
ja
ja
nee
ja
30 tot 60 seconden
12 – 24V DC
2 jaar