Senso4S Gasfles Inhoudsmeter

Senso4S Inhoudsmeter voor uw gasfles

Senso4s

Je verbindt de smartphone via Bluetooth met de Senso4S waarna de speciale app als afstandsbediening werkt en de gemeten gegevens weergeeft.

De Senso4s vulniveau-indicator meet het actuele gewicht van de gasfles en de inhoud ervan. De waarde wordt dus via Bluetooth doorgegeven aan de app. Deze app berekent automatisch de inhoud in volumeprocent en maakt ook een verbruiksprognose.

De installatie van de Senso4S is heel eenvoudig. Download de app, schakel Bluetooth in en plaats de gasfles op de verstelbare voetjes van de Senso4s niveau-indicator. Vervolgens is het een kwestie van de gemeten waardes aflezen op de app.

Voor alle standaard gasflessen

De Senso4S kan de inhoud van alle standaard aluminium en kunststof gasflessen met een vulgewicht van bijv. 5, 8 en 11 kg meten. De app is in meerdere talen (Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans) instelbaar. Na de tweede meting geeft de app al een lange termijn prognose van het gasverbruik. Zolang de gasfles op de Senso4S staat en er een actieve Bluetooth-verbinding is, stuurt de Senso4s de meetgegevens met tussenpozen van 15 minuten naar de app.

Meetnauwkeurigheid 1%

De app voor de Senso4s kan gratis worden gedownload voor het betreffende besturingssysteem in de Apple App Store of de Google Play Store. De meetnauwkeurigheid bedraagt ongeveer ± 1 %. De voedingsspanning van de Senso4S wordt verzorgd door 3 AAA-batterijen. Voor een correcte meting moet het meetapparaat Senso4s op een vlakke en stevige ondergrond worden geplaatst.