Verbeterde Enduro EM305+ mover

De volautomatische caravanmover EM305 van Enduro is al vele jaren een succes. De mover wordt gewaardeerd om de goede prijs/kwaliteitsverhouding en prestaties. Omdat alles nu eenmaal beter en mooier kan is deze bekende Enduro mover vernieuwd.

Enduro Mover

Hij heet nu de EM305+. Het nieuwe jasje waarin deze mover is gestoken is niet alleen om het uiterlijk te verfraaien maar heeft wel degelijk een functie. De nieuwe spatwaterdichte behuizing zorgt namelijk ook voor meer flexibele inbouwmogelijkheden.

De nieuwe EM305+ is namelijk ook een stuk compacter. Daardoor is de mover nog makkelijker te monteren. De techniek is net als die van het vorige model. Het is een volautomatische mover dus een druk op de knop van de bijgeleverde afstandsbediening is voldoende om de aandrijfrollen op de band aan- en af te koppelen. 

De solide aluminium aandrijfrollen en het soft start-/stop systeem maken het mogelijk om uiterst nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren met caravans tot maar liefst 2000 kg. 

De gebruiksvriendelijke afstandsbediening met eenvoudig te bedienen knoppen houd je daarbij op de hoogte van eventuele foutmeldingen. 

De Enduro EM305+ weegt 33 kilo en heeft een stroomverbruik van 40 tot 140 Ampère.